КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Вертикални подемници
Вертикални подемници, Платформи и подемници,
Кейбъл Тех
Основното предимство на вертикалните платформи (асансьори), предназначени за хора с увреждания, е възможността инсталацията им да се извърши върху готов под, без да е необходимо наличиeто на шахта под подемника. Използване на вертикалните платформи е възможно и в сгради, където няма предвидена асансьорна шахта платформите се доставят със собствено

Вертикални подемници

Основното предимство на вертикалните платформи (асансьори), предназначени за хора с увреждания, е възможността инсталацията им да се извърши върху готов под, без да е необходимо наличиeто на  шахта под подемника. Използване на вертикалните  платформи е възможно и в сгради, където няма предвидена асансьорна шахта – платформите  се доставят със собствено защитно ограждение, което може да бъде от стаманени или стъклени панели, а машинното е разположено във вратата на най-долната спирка.

В зависимост от сградите, платформите  могат  да бъдат  инсталирани вътре в самата сграда или външно - на разстояние или долепени до стената на сградите.

     

 

Захранващото напрежение стандартно е трифазно, но при нужда може да се достави платформа и със трансформатор за монофазно захранване.

Всички предлагани от Кейбъл Тех ООД платформи са със специално заключване на вратите, с цел предотвратяване на нежелания достъп до съоръжението.

Товароподемността на този тип платформи за инвалиди  е до 400 кг или 5 лица, като височината която може да преодоляват е до 20 м. Броят на спирките на различни нива може да бъде до 8. Вратите могат да бъдат разполагани една над друга, една срещу друга и под ъгъл от 90° една спрямо друга, като на всяка спирка могат да бъдат изграждани от 1 до 3 врати - от трите страни на платформата.

Платформите за инвалиди  са стабилни, с меко движение  (скорости  до 0.2 - 0.4 м/сек) и оборудвани с най-новите системи за безопастност ( самонивелираща се система; механизъм за спускане в случай на авария, anti blockout  устройство), подът на платформите е покрит с противоплъзгаща настилка.

Платформите са изключително безшумни, което ги прави подходящи както за големи сгради, така и за малки и големи фамилни къщи.

Кейбъл Тех ООД  предлага на българския пазар вертикални платформи на всички водещи европейски производители: VIMEC S.r.l.., , EXTREMA S.r.l,  HIRO LIFT, SITES S.r.l, FABOC DUE S.r.l., Thyssen Krupp Ceteco S.r.l., Cibes Lift Group, ETNA-Fapel Corp.

      

Всички платформи са изработени в строго  съответствие с европейските директиви и стандарти.

Кейбъл Тех ООД в качеството си на директен вносител  предлага най-краткия срок за доставка по индивидуално запитване - до 6 седмици след заявка.

Прочети повече
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2023 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano