КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Електроизграждане, сградна автоматика и BMS
Електроизграждане, сградна автоматика и BMS,
Кейбъл Тех
Екипът на "Кейбъл Тех" ООД е с направление към електроизграждане - средно и ниско напрежение, КИП и А, BMS и аварийни захранвания, предлага на клиентите си ефективни системни решения и висококачествени продукти за енергийната инфраструктура на промишлени и жилищни сгради, хотели, търговски обекти и офиси, бизнес центрове, фамилни къщи и кооперации.

Електроизграждане, сградна автоматика и BMS

Екипът на "Кейбъл Тех" ООД е с направление към електроизграждане - средно и ниско напрежение, КИП и А, BMS и аварийни захранвания предлага на клиентите си ефективни системни решения и висококачествени продукти за енергийната инфраструктура на промишлени и жилищни сгради, хотели, търговски обекти и офиси, бизнес центрове, фамилни къщи и кооперации. Екипът на Кейбъл Тех предлага и цялостни решения  по електрозахранване на нови обекти – предварително проучване, електроуслуги, консултиране и подпомагане на клиенти при подаване на документи за присъединяване, проектиране, изграждане на електросъоръженията за присъединявяне на елекроразпределителната мрежа, включване под напрежение, осигуряване на строителен надзор и въвеждане в експлоатация. Извършва монтаж на въздушни и кабелни електропроводи средно напрежение, възлови станции, всички типове трафопостове, мрежи ниско напрежение. Изградил е и значителен обем обекти в сферата на парковото и улично осветление, включително с интегрирани фотоволтаични модули. Проектира и изпълнява интегрирани BMS системи за комфорт и мениджмънт на сгради, сигурност и безопасност внедрявайки решенията на водещите в областта производители като Schneider Electric - Германия, EATON - САЩ, Siemens - Германия, ABB, Schrack Technik – Австрия. Проектира и произвежда електро табла основно за индустриални центрове, дружества от енергийната и водна инфраструктура, спортни зали, училища, малки и средни предприятия, жилищни кооперации. През годините успешно са реализирани и интегрирани множество системи за аварийни и резервни захранвания, АВР, дизел генератори, големи индустриални UPS, гръмозащитни системи с изпреварващо действие и др. Екипът на Кейбъл Тех е системен интегратор и/или директен вносител на водещите в сферата производители като  следи и залага в своите проекти повечето новости в сферата на сградната автоматика и енергийната ефективност. Считаме че доброто сътрудничесто между отделните екипи по направления в Кейбъл Тех освен силно изразен синергичен ефект по отношение на цената на крайният продукт, води и до значително технологично предимство и развитие на собствено ноу-хау в областите на приложение. С удоволствие отговаряме и изготвяме индивидуална оферта в кратки срокове, по всяко постъпило запитване,  както за електроизграждане на малки обекти - кооперации, ресторанти, паркове, така и за средни и големи предприятия и административни обекти и сгради.

Прочети повече

Електроизграждане, сградна автоматика и BMS

Кейбълтех предлага продукти за Електроизграждане, сградна автоматика и BMS на следните марки

AXIS Communications

КейбълТех предлага широка гама продукти на марката AXIS Communications. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.
Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano