КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Ново строителство
Ново строителство, Строителство и реконструкция на сгради,
Кейбъл Тех
"Кейбъл Тех" ООД изпълнява обекти основно в областите на промишленото, общественото и жилищното строителство. В последните години компанията развива и участва в изпълнението на отделни СМР и в областта на устойчивото енегийноефективно строителство и на еднофамилни сгради и комплекси от затворен тип. Богатият инженерингов опит на компанията ни позволява да предложим качество, добри цени и кратки срокове на изпълнение.

Ново строителство

Кейбъл Тех ООД изпълнява обекти  основно в областите на промишленото, общественото и жилищното строителство. В последните години компанията развива и участва в изпълнението на отделни СМР  и  в областта на устойчивото енегийно-ефективно строителство и на еднофамилни сгради и комплекси от затворен тип.

Съчетаването на съвременна техника и технологии, висококачествени материали и високопроизводителна механизация, професионализъм на изпълнителския и уравленски състав на „Кейбъл Тех“ ООД прави възможно  изпълнението в областта на промишленото строителство на обекти  с отлично качество и в кратки срокове. Компанията е участвала в реализирането на  множество значими индустриални обекти, бази за рециклиране и преработка на хартия, складови и хладилни стопанства и др.

Общественото строителство е широко застъпено в дейността на „Кейбъл Тех“ ООД, тук ще споменем само:

-  Реконструкцията  и модернизация на Сатиричен Театър „Алеко Константинов“ – гр. София, Реконструкцията, разшерение и модернизация на редица читалища, училища, домове за деца и възрастни, туристически центрове и др.

Освен изпълнението на отделни СМР в строителството на редица жилищни блокове и фамилни къщи, Кейбъл Тех ООД изпълни и значителен обем дейности по изграждането на големи ваканционни комплекси на инвеститори като „Евросилекс“ ООД (комплекс „Golden Valley” първи етап - 87 апартамента, 20 фамилни къщи), "Марина Бей Мениджмънт" ЕООД ( комплекс “OLD TOWER”  втори етап 105 апартамента ) и др.

В етап на проектиране е  зелен енергоефективен комплекс от двуфамилни къщи ситуиран в "ИЗГРЕВ" един от най - перспективните нови квартали на гр. Варна.

Прочети повече
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano