КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Обекти
Кейбъл Тех
"Кейбъл Тех" ООД е изпълнител на не малко мащабни публични и частни обекти, изискващи системен подход при проектиране, доставка, инсталиране на техника, изграждане на окабеляване и инфраструктура. Прецизността и липсата на забележки по отношение на срокове и качество на извършваната от нас работа е най - добрият показател за надеждността ни като коректен партньор в инвестиционният процес.
Начало | Обекти | Видеонаблюдение

Видеонаблюдение, Община Варна, дейност видеонаблюдение на училищата

споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us

2008 г. Възложител: Община Варна

Обект: Видеонаблюдение

Предмет: видеонаблюдение на училищата

В периода 01.01.2008 г. - 31.03.2008 г. "Кейбъл Тех" ООД  изгради цялостното  видеонаблюдение на училищата на територията на гр. Варна. Това са общо 30 обекта. Системите са израдени на модулен принцип с възможност за разширение и изграждане на изнесен мониторинг център. Използвани бяха видеокамери и обектви на реномирания производител "Keekoon", всички със 420 TVL и 540 TVL, 1/3 CCD Sony Sensor, обективи - варифокални 3,5 - 8 мм, автоирисни, с много добри характеристики. Всички видеокамери инсталирани извън сградите са с инфра - червен подсвет с 40 м дистанция на осветеност при 0 lux. Устройствата за запис са професионални 16 канални цифрови записващи на 320 GB твърд диск с марка "Buyang" Корея. 

Осигурена е възможност за наблюдение през мрежа и изнесен мониторинг. Високата резолюция и добри характеристики на видеокамерите, както и добрите качества на цифровите устройства  изцяло удовлетворяват  предварително поставните изисквания за наблюдение и детайлност. 

За 90 дни системите бяха монтирани, настроени и пуснати в експлоатация. Монтирани бяха 238 видеокамери, 30 цифрови записващи устройства с 17" TFT монитори. Положени бяха над 20 000 м. проводници и над 6000 м. кабелни канали.

За професионализма и качеството на изпълнение, "Кейбъл Тех" ООД получи 24 референции и благодарствени писма от директорите на училищата.

Прочети повече >

Вносител, доставчик и интегратор на широка гама продукти

КейбълТех ООД е вносител, доставчик и системен интегратор на широка гама продукти на реномирани световни производители.
Покажи всички
DEVI
AXIS Communications
Brickcom
ACTi
Shany
HIKVision
APQ Stage
TAF
UniPos
OMNITRONIC
Eurolite
Eurotruss
Zmorph
Alutruss
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2023 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano