КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Обекти
Кейбъл Тех
"Кейбъл Тех" ООД е изпълнител на не малко мащабни публични и частни обекти, изискващи системен подход при проектиране, доставка, инсталиране на техника, изграждане на окабеляване и инфраструктура. Прецизността и липсата на забележки по отношение на срокове и качество на извършваната от нас работа е най - добрият показател за надеждността ни като коректен партньор в инвестиционният процес.
Начало | Обекти | Доставка на платформено съоръжение

Доставка на платформено съоръжение, Професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван П. Павлов" - Стара Загора, дейност Доставка на платформи

споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
Доставка на платформено съоръжение Професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван П. Павлов" - Стара Загора Доставка на платформи

2015 г. Възложител: Професионална гимназия по ветеринарна медицина "Иван П. Павлов" - Стара Загора

Обект: Доставка на платформено съоръжение

Предмет: Доставка на платформи

През 2015 г. "Кейбъл тех" ООД успешно реализира обект с предмет "Доставка и монтаж на платформено съоръжение за хора с увреждания" по Национална програма "Модернизация на материалната база в училище" за 2014 г., МОДУЛ "Достъпна архитектурна среда", както и на обучение на персонала за тях. 

За да направи достъпно училището за хора с физически увреждания, специалистите от Кeйбъл Тех ООД използваха стълбищни платформи с възможности за преодоляване на прави стълби (модел: LOGIC, Extrema Italy). Платформите за придвижване на хора с увреждания произведени от Extrema  Italy са изцяло автоматични и дават пълна свобода на предвижване без необходимост от придружител. Подходящи за монтаж на открито и на закрито и предназначени за използване при  стълбищни площадки със завои, вити стълби и междинни площадки. Версия за напълно автоматична платформа (сгъване и разгъване без нужда от придружител). Изключително компактни размери. Интуитивно управление. Движение по двойна релсова конструкция свободно стояща или закрепена към стена или стъпала. Управление от платформата посредством бутониери на борда, защитни бариери, звукова и светлинна сигнализация и авариен стоп бутон.

Прочети повече >

Вносител, доставчик и интегратор на широка гама продукти

КейбълТех ООД е вносител, доставчик и системен интегратор на широка гама продукти на реномирани световни производители.
Покажи всички
DEVI
AXIS Communications
Brickcom
ACTi
Shany
HIKVision
APQ Stage
TAF
UniPos
OMNITRONIC
Eurolite
Eurotruss
Zmorph
Alutruss
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano