КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Озвучаване, конструкции и сцени
Озвучаване, конструкции и сцени,
Кейбъл Тех
Кейбъл Тех ООД предлага широка гама професионални системи за озвучаване, говорители, Line array системи, пултове за управление, софтуер за управление, усилватели и микрофони. Изграждаме конструкции и сцени с ферми и подиуми от лидерите в бранша. Доставили сме оборудване за озвучаване на редица театри и читалища в страната, сред които Сатиричен Теат

Озвучаване, конструкции и сцени

Кейбъл Тех ООД предлага широка гама професионални системи за озвучаване, говорители, Line array системи, пултове за управление, софтуер за управление, усилватели и микрофони. Изграждаме конструкции и сцени с ферми и подиуми от лидерите в бранша. Доставили сме оборудване за озвучаване на редица театри и читалища в страната, сред които Сатиричен Театър "Алеко Константинов" - гр. София, Драматичен театър "Андриана Будевска" гр. Бургас, Читалище "Пробуда" - гр. Бяла и др. Изпълнили сме доставки за професионални мобилни подиуми и сцени с марките ТАF - Чехия, APQ Stage - Германия, ALU stage - Полша, AluTruss - Германия, за множество общини, читалища и частни клиенти.

Прочети повече

Озвучаване, конструкции и сцени

Кейбълтех предлага продукти за Озвучаване, конструкции и сцени на следните марки

APQ Stage

Базирани  в Мюнхен, Германия APQ Stages в  продължение на много години остават  водещ европейски производител на  специализирани модули  за изграждане на подиуми, сцени и трибуни. Произвеждат едни от най-качествените предлагани  на пазара седалки за трибуни, с възможност за монтаж  както в зали, така и на  кортове и стадиони. Изработваните от APQ Stages флексабилни подиуми присъстват и на почти всяко голямо търговско изложение в европа и по света.  APQ Stages са TUV сертифициран производител, което е още едно доказателство за качеството и надежността на произвежданите от тях модули и системи.  От 2010 г.  Кейбъл Тех ООД е предпочитан партньор на APQ Stages за територията на  България и региона. 

Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

TAF

Truss Aluminium Factory a.s. (TAF) развива сферта на производство на алуминиеви truss конструкции от 1998 година. През това време TAF се утвърди на световният пазар в тази област като един от лидерите в производство на висококачествени алуминиеви ферми в световен мащаб.


Truss системите на TAF намират приложение както при изграждането на модулни сцени, шатри и покриви за сцени, така също и в системите за осветление, дизайна, изработването на рекламни пана, щандове и много варианти на експо кабини за изложения, конструкции, рекламни екрани и подиуми. 

Произведените от TAF алуминиеви конструкции, сцени, подиуми, трибуни и др. се продават в целия свят като най - добрите продукти на пазара. Отличителните качества на продуктите на TAF, като например, якост, лекота, гъвкавост и удобство за потребителя са основните качества, които отличават добрата алуминиева ферма от останалите на пазара. TAF снабдява пазара с продукти, които надхвърлят тези качества. Влагането на висококачествен алуминии, заедно със стриктно проверения заваръчен процес, внимателното изследване и висок стандарт (TUV сертифициран производствен процес и изделия) направи продуктите TAF предпочитаният избор по света. От началото на 2012 година Кейбъл Тех ООД е предпочетения от TAF партньор за дистрибуция и логистика на продукцията на територията на Балканите .

Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

OMNITRONIC

Кейбъл тех ООД предлага широка гама от продукти на марката OMNITRONIC. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.

Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

Eurotruss

Кейбъл тех ООД предлага широка гама от продукти на марката EUROTRUSS. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.

Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

Alutruss

Кейбъл тех ООД предлага широка гама от продукти на марката ALUTRUSS. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.

Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano