КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Платформи и подемници
Платформи и подемници,
Кейбъл Тех
Кейбъл Тех ООД предлага оборудване за хора с увреждания с цел създаването на достъпна среда за всички. Ние предлагаме проектиране, доставка и монтаж на всякакви платформи и рампи за изграждане на достъпна архитектурна среда, вертикали и стълбищни платформи за инвалиди, стълбищни лифтове и роботи, съвременни оптимални решения при всеки конкретен слу

Платформи и подемници

Кейбъл Тех ООД предлага оборудване за хора с увреждания с цел създаването на достъпна среда за всички. Ние предлагаме проектиране, доставка и монтаж на всякакви платформи и рампи за изграждане на достъпна архитектурна среда,  вертикали и стълбищни платформи за инвалиди, стълбищни лифтове и роботи, съвременни оптимални решения при всеки конкретен случай.

С цел постигане на оптимална за пазара в България цена, ние си партнираме с водещите производители, на широка гама от разнообразни асансьори, лифтове и стълбищни платформи - специализирани за хора с увреждания - Италия, Германия, Испания и Австрия.

В качеството си на директен вносител ние предлагаме най - добрите цени на пазара.

Осигуряване на хората с увреждания и правото им на достъп до средата навън е от жизнено важно значение, както за физическото им оцеляване, така и за тяхната интеграция. Стремежът ни е да направим България по - добро място за възрастните хора и инвалидите. Специалните решения на проблемите, свързани с извършването на подходящи нововъведения за преодоляване на архитектурните препятствия за хората с намалена подвижност или ползващи инвалидни колички, представляват приоритетна цел в нашата работа.

Кейбъл Тех ООД предлага на Българският пазар вертикални и стълбищни платформи за инвалидиди, както и стълбищни роботи на всички водещи европейски производители: VIMEC S.r.l.,EXTREMA S.r.l, HIRO LIFT, SITES S.r.l, FABOC DUE S.r.l., Thyssen Krupp Ceteco S.r.l., Cibes Lift Group, ETNA-Fapel Corp.  Специалистите на Кейбъл Тех ООД преминават ежегодно курсове за инсталатори и техници организирани от производителите на оборудването.

Оборудването което предлагаме се произвежда изцяло съобразно спецификата на индивидуалните проекти и изискванията на клиентите.

Обучен от производителя екип осигурява монтажа и поддръжката на оборудването, профилактиката и обучението за работа.

Всички асансьори, лифтове и стълбищни платформи - специализирани за хора с увреждания, които Кейбъл Тех ООД предлага на пазара отговарят на най - строгите стандарти за качество и съответстват на всички норми и директиви в сила на територията на  Европейския Съюз.

Прочети повече
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano