КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Марки
Кейбъл Тех
Truss Aluminium Factory a.s. (TAF) развива сферта на производство на алуминиеви truss конструкции от 1998 година. През това време TAF се утвърди на световният пазар в тази област като един от лидерите в производство на висококачествени алуминиеви ферми в световен мащаб. Truss системите на TAF намират приложение както при изграждането на модулни сце

TAF - продукти на TAF в България

споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us

Truss Aluminium Factory a.s. (TAF) развива сферта на производство на алуминиеви truss конструкции от 1998 година. През това време TAF се утвърди на световният пазар в тази област като един от лидерите в производство на висококачествени алуминиеви ферми в световен мащаб.


Truss системите на TAF намират приложение както при изграждането на модулни сцени, шатри и покриви за сцени, така също и в системите за осветление, дизайна, изработването на рекламни пана, щандове и много варианти на експо кабини за изложения, конструкции, рекламни екрани и подиуми. 

Произведените от TAF алуминиеви конструкции, сцени, подиуми, трибуни и др. се продават в целия свят като най - добрите продукти на пазара. Отличителните качества на продуктите на TAF, като например, якост, лекота, гъвкавост и удобство за потребителя са основните качества, които отличават добрата алуминиева ферма от останалите на пазара. TAF снабдява пазара с продукти, които надхвърлят тези качества. Влагането на висококачествен алуминии, заедно със стриктно проверения заваръчен процес, внимателното изследване и висок стандарт (TUV сертифициран производствен процес и изделия) направи продуктите TAF предпочитаният избор по света. От началото на 2012 година Кейбъл Тех ООД е предпочетения от TAF партньор за дистрибуция и логистика на продукцията на територията на Балканите .

Прочети повече

Продукти на TAF

Озвучаване, конструкции и сцени
Спецификации
Ценови листи
Сцени, тръс конструкции и шатри
Спецификации
Ценови листи

Вносител, доставчик и интегратор на широка гама продукти

КейбълТех ООД е вносител, доставчик и системен интегратор на широка гама продукти на реномирани световни производители.
Покажи всички
DEVI
AXIS Communications
Brickcom
ACTi
Shany
HIKVision
APQ Stage
TAF
UniPos
OMNITRONIC
Eurolite
Eurotruss
Zmorph
Alutruss
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano