КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Професионално видеонаблюдение
Професионално видеонаблюдение, Пожароизвестяване, видеонаблюдение, сигурност и контрол ,
Кейбъл Тех
Кейбъл Тех ООД предлага на своите клиенти видеонаблюдение на изгодни цени, професионално и качествено. Видеонаблюдение на обществени сгради, учебни заведения и детски градини, търговски центрове, фабрики, магазини, офис сгради. Видеонаблюдението е най - съществената компонента в системите за контрол на тези обекти. Все повече стават системите за ви

Професионално видеонаблюдение

Кейбъл Тех ООД предлага на своите клиенти видеонаблюдение на изгодни цени, професионално и качествено.

Видеонаблюдение на обществени сгради, учебни заведения и детски градини, търговски центрове, фабрики, магазини, офис сгради. Видеонаблюдението е най - съществената компонента в системите за контрол на тези обекти. Все повече стават системите за видеонаблюдение с цел контрол на трафика и разкриване на нарушения. Мощни системи за видеонаблюдение се инсталират постоянно по спортни съоръжения, стадиони, зали и др. Кейбъл Тех ООД внася на Българският пазар пълният набор от видеокамери, цифрови устройства, софтуер и компоненти необходими за изграждането на системите за видеонаблюдение. 

Кейбъл Тех ООД предлага много добри  цени на цялата продуктова гама системи за видеонаблюдение и софтуер за управление и мониторинг на Axis, Dahua, SNB,  Shany,  TVT, Bosch, Sony, JVC, Milestone, Axxon. Инженеринговото звено към компанията изготвя проекти  за  цялостните решения в сферата на видеонаблюдението и контрола на достъпа.

 

Прочети повече

Професионално видеонаблюдение

Кейбълтех предлага продукти за Професионално видеонаблюдение на следните марки

AXIS Communications

КейбълТех предлага широка гама продукти на марката AXIS Communications. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.
Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

Brickcom

КейбълТех предлага широка гама продукти на марката Brickcom. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.
Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

ACTi

КейбълТех предлага широка гама продукти на марката ACTi. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.
Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

Shany

КейбълТех предлага широка гама продукти на марката Shany. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.
Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи

HIKVision

КейбълТех предлага широка гама продукти на марката HIKVision. Благодарение на директните контакти с производителя сме в състояние да предложим бърза доставка и добри цени. Доставяме само тествани системи с всички необходими сертификати за качество и произход.
Прочети повече >
Спецификации
Ценови листи
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2023 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano