КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Реконструкции и саниране
Реконструкции и саниране, Строителство и реконструкция на сгради,
Кейбъл Тех
Ние от „Кейбъл Тех“ ООД добре разбираме, че за качествен краен продукт и постигане на желания ефект при реконструкцията и санирането на обществени и жилични сгради от основно значение са не само правилното предпроектно проучване и проектиране, влагането на качествени материали, но също и добрата ресурсна и техническа обезпеченост на компанията ангажирана в изпълението. От съществнено значение е и постигането на желаните резултати при оптимална за това цена .

Реконструкции и саниране

Ние от „Кейбъл Тех“ ООД добре разбираме, че за  качествен краен продукт и постигане на желания ефект при реконструкцията и санирането на обществени и жилищни сгради от основно значение са не само правилното предпроектно проучване, проектиране и влагане на качествени материали, но също и добрата ресурсна и техническа обезпеченост на компанията ангажирана в изпълението. От съществнено значение е и постигането на желаните резултати при оптимална за това цена.  

При избирането на „Кейбъл Тех“ ООД за изпъление на своите проекти, клиентите на компанията ползват услугите на не само едни от най изявените конструктури и инженери работещи в сферата на електро и ОВК проектирането, но и качествени материали, изпълнение по системите предписани от производителите, гаранция за качесто, следгаранционна поддръжка и обслужване, адекватна цена и оптимални срокове на изпълнение.

„Кейбъл Тех“ ООД предлага и консултации при изготвяне на проекти за саниране и реконструции за кандидатстване по европейските програми и грандове за пълно или частично финансиране на дейностите по саниране на жилищни и обществени сгради, панелни и железобетонни блокове и комплекси.

Прочети повече
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano