КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Строителство и реконструкция на сгради
Строителство и реконструкция на сгради,
Кейбъл Тех
Повече от 10 години „Кейбъл Тех“ ООД се развива в областта на цялостният инженеринг и строителство на сгради за обществено ползване, жилищни, търговски и административни обекти, строителство и инженеринг за логистични и производствени сгради.

Строителство и реконструкция на сгради

 

Повече от 13 години „Кейбъл Тех“ ООД се развива в областта на цялостният инженеринг и строителство на сгради за обществено ползване, жилищни, търговски и административни обекти, строителство и инженеринг за логистични и производствени сгради. Водещите мотиви в работата на фирмата са качеството на приемлива цена и коректността по отношение на сроковете за изпълнение на възложените задачи.  

„Кейбъл Тех“ ООД е млада компания, но иновациите в инженеринга и строителството ни дават самочувствие, че създаденото от нас е пример за добро качество, висока отговорност и успешно партньорство.

Последните десет години, участвахме в изграждането на еднофамилни къщи и жилищни сгради, изпълнихме значителен обем дейности в строителството на ваканционни комплекси, ресторанти, заведения. Извършихме модернизацията и реконструкцията на „Сатиричен Театър „Алеко Константинов“ в гр.София, оборудвахме Драматичен Театър „Андриана Бодевска“ в гр.Бургас, реконструирахме, изградихме и оборудвахме редица читалища, училища, детски домове, спортни центрове и др. Натрупахме много опит в инженеринга и строителството, преживяхме много от драматичните промени в България, съхранихме нашия стремеж към иновации и продължаваме напред!

Прочети повече
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano