КейбълТех - цялостни решения
052 615 053 ; 0899 892 221
Стълбищни платформи
Стълбищни платформи, Платформи и подемници,
Кейбъл Тех
Стълбищните платформи, които Кейбъл Тех ООД предлага са решение за осигуряване на достъпа на хора ползващи инвалидни колични или такива с намалена подвижност, при преодоляване на различни стълбища със завои, междинни площадки или вити стълби. платформа за стълбища със завой и промяна на наклона на движение Платформите са подходящи както за външен,

Стълбищни платформи

 

 

Стълбищните платформи, които "Кейбъл Тех" ООД предлага са решение за осигуряване на достъпа на хора ползващи инвалидни колични или такива с намалена подвижност, при преодоляване на различни стълбища със завои, междинни площадки или вити стълби.

   

                 платформа за стълбища със завой и промяна на наклона на движение

Платформите са подходящи както за външен, така и за вътрешен монтаж и могат да осигурят достъп с до 9 спирки. Техническата приспособимост на дизайна позволява голямо разнообразие от конфигурации за всички видове стълби. Стълбищните платформи неизискват почти никакви промени в стълбищата и сус своята компактност и отлична визия позволяват оптимално вграждане в интериора и остават почти незабележими. Основните технически характеристики на този вид платформи са : Товароподемност - до 300 кг., разнообразни размери на платформата достигащи до 1000х 1400 мм, лесно управление от платфор-мата и изнесени безжични бутониери за повикване, скорост до 6 м/мин., системи за сигурност-блокировки, ръчно или автоматично сгъване, осигурителни бариери.

          напълно автоматична платфорна за прави стълби

С цел постигане на оптимална за пазара в българия цена,  ние си  партнираме  с водещите производители, на широка гама от  стълбищни платформи - специализирани за хора с увреждания, от Италия, Германия, Испания и Австрия.Предлагаме на българския пазар вертикални и стълбищни платформи за инвалидиди  както и стълбищни роботи на всички водещи европейски производители: VIMEC S.r.l. ,EXTREMA S.r.l,  SITES S.r.l, HIRO LIFT,  FABOC DUE S.r.l., Thyssen Krupp Ceteco S.r.l., Cibes Lift Group, ETNA-Fapel Corp.

В качеството си на директен вносител нашите цени са най-добрите  на пазара.

Обучен от производителя екип осигурява монтажа и поддръжката на оборудването.

Всички  стълбищни платформи - специализирани за хора с увреждания  които Кейбъл Тех ООД предлага на пазара отговарят на най-строгите стандарти за качество и съответстват на всички норми и директиви в сила на територията на  Европейския съюз 

 

Прочети повече
БЮЛЕТИН
Бъдете информирани за най-новите технологични тенденции, новини и специални оферти! Регистрирайте се сега!
споделете
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Follow us
Visit us
Follow us
© 2014 - 2024 КейбълТех - цялостни решения, Уеб дизайн Informano